onsdag 24 juni 2009

Moderata Studenters ordförande Caroline Garsbo gästar "Den politiska talradion - dinledamot.se"


Denna vecka gästades vi av Caroline Garsbo. Hon berättar bland annat vad Moderaterna måste göra för att vinna tillbaka ungdomsväljarna. Dessutom svarar hon på frågan hur det är att ledas av en regering där flera saknar en akademisk examen.

Du kan lyssna på programmet genom att klicka på playknappen på spelaren ute i högermarginalen eller genom att besöka radions egna hemsida.

1 kommentar:

Hans J sa...

"Hon berättar bland annat vad Moderaterna måste göra för att vinna tillbaka ungdomsväljarna."

Men bästa Göran Pettersson, moderaterna ska stå för sin politik och om nödvändigt falla med den, så enkelt är det. Moderaterna ska inte göra någonting annat som att "anpassa sin politik" eller snegla på valresultat osv.

Om nu vissa prominenta företrädare för partiet har missuppfattat partiprogrammet och partiets själ (inte "skäl") så är det bara att avsätta dessa.

Är partiet för eller emot personlig integritet?

Är man för så är det bara att riva upp FRA-lagen direkt, bort med IPRED, datalagring kan inte införas med mera. Ingen piskning av enskilda riksdagsledamöter.

Behöver vi senare införa en underrättelsetjänst så får det diskuteras då, men först rensar vi bort otillbörligt tillkomna lagar och påbud "utan att passera ".

När denna diskussion !påbörjas! så ska det vara rent på bordet - inget kvarvarande skräp. Är vi i det läget i fara så får de ansvariga ställas inför rätta för det landsförräderi som de i så fall gjort sig skyldiga till.