torsdag 19 december 2013

Går kanske lika bra med fikonlöv

Ett par av mina riksdagskollegor upprör sig för närvarande över olika konstverk som utsmyckar riksdagens lokaler. Tur att de inte var aktiva i det lokala styret av Florens på 1500-talet för då hade nog Michelangelos staty av David riskerat att förpassas till ett förråd.
SvD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ganska många av er moderata riksdagsledamöter bloggar,de flesta av dessa är politiska bloggar. Du är på rätt spår,ett gott råd till er är att blogga om fikonlöv,väder och vind samt andra oförargligherer. Ni har under snart åtta år fler och fler svenskar,intressegrupper. Gör som Annie Lööf,öppna inte munnen för att tala ocb era opinionssiffror kommer sakta men säkert att gå upp. F.ö. HEJA SD 2014. Dom är snart större än M:))))) haha

Unknown sa...

Göran Pettersson, vårt försvar genomgår en kollaps. Den som är insatt ser detta. Tror du personligen att Alliansen kommer att göra något överhuvudtaget för att häva detta?

Anonym sa...

De har för länge sedan förstått att det inte finns nåt mer att försvara än förgrämda människor i en bokstavligt talat förfallet land. Den enda industrin som numera finns kvar är den förvisso lönsamma flyktingindustrin.
Nä,låt ryssarna inspektera gränserna. Den brända jordens taktik har Alliansen tillämpat med framgång. Tvi vale