onsdag 28 maj 2014

Seminarium om svensk finanspolitik


Nedanstående inslag rekommenderas till samtliga som är intresserade av svensk ekonomi

http://www.svt.se/nyheter/svtforum/#./seminarium-finanspolitiken-2014?&_suid=140125659674304514882131538775

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Göran
Tänkte ställa en fråga gällande valet och moderaternas 13%.
Själv bor jag i röda Hallstavik men har alltid röstat på moderaterna pga en fråga, Försvaret. Hur kan moderaterna som är ett Högerparti
med starka kopplingar till försvaret och industrin inte se sambandet med det dåliga valet och hur moderaterna totalt har misskött försvarsmakten.
Kärnväljarna i moderaterna har eller kommer att gå över till andra partier som vill stärka det svenska försvaret. Jag har bytt parti för första gången i ett val och kommer kanske att fortsätta med det om det inte blir klara besked eller total omläggning av försvarspolitiken // Curt B

Anonym sa...

Inte är det något fel på vår Nymoderata ideologi inte. Det dåliga EU-valet beror enbart på att "makten tynger". Alla vet ju att vi moderater är "smartare än lantisar" och "väljarna börjar genomskåda Fridolin".

Jag är övertygad om att folket vill ha en stark representant i EP som säger nej till alla (tokiga) miljö & jämställdhetsförslag. Säger JA till alla former av övervakning och datalagring samt tack och amen när Obama tyglar vår stridshingst. Och vem, förutom nyttiga idioter, skulle tacka nej till ett nytt ACTA-avtal, kryddat med klor-doppade kycklingar?

Försvaret är ett särintresse men precis som på järnvägen, satsar vi stort på dessa områden, då vi inte minskar lika mycket som vi tidigare sagt.

Skulle folk till äventyr rösta kvar SD i riksdagen kan vi Moderater bara genomföra ännu generösare överenskommelser med MP/F!. Det ursvenska är ändå blott barbari.

Senaste Sifo visar dessutom hur besvärlig situationen är för Löven så om vi bara spurtar i Abborrbacken tar vi hem segern, lätt som en plätt.

Bagdad M Bob

Göran Pettersson sa...

Till Curt B:
Tack för dina kommentarer jag skulle vilja träffa dig och diskutera denna och andra frågor, om detta skulle intressera dig skicka mig ett meddelande du finner kontaktuppgifter via www.riksdagen.se