onsdag 20 juli 2011

Ledarval med möjligheter

Centerns partiledarbyte kan ge partiet en välbehövlig nytändning. I det startfältet finns förhoppningsvis en kandidat som kan ge Centern ny energi och utveckla partiet såväl politiskt som opinionsmässigt. Med rätt ledare kommer Centern att kunna vinna väljare som i dag sympatiserar med andra allianspartier men framförallt har man en god chans att vinna väljare från Miljöpartiet. En ny centerledare skulle även kunna spela en viktig roll i kampen om ungdomsväljarna. Centern har dessutom en viktig roll att spela när det gäller kampen med Socialdemokraterna om landsbygdsväljarna.

I centerleden finns det en person som kan knyta samman Centerns historia med en framtidsinriktad politik. Personen i fråga kombinerar begåvning, flit, stil och charm på ett mycket imponerande sätt. Jag hoppas att personen jag tänker på finns med på den lista som valberedningen presenterar imorgon.

Vill du ha ett tips på vem som passar in på ovanstående beskrivning kan du lyssna på detta samtal, klicka här så startar radioprogrammet i en extern spelare.

K-G Bergström DN Debatt SvD Expressen SvT

Böhlmark

Inga kommentarer: