fredag 10 juni 2011

Socialdemokraternas nya melodi

Under Håkan Juholts ledning har Socialdemokraterna slagit in på en mer destruktiv linje.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Och själv ser du ut som en jävla tönt. Blev du förresten officer vid sexton års ålder? Ändra nu det innan nån lokalblaska nosar upp det.

Göran Pettersson sa...

Till Anonym:
Jag ryckte in i armén i juni 1979. Jag blev förvisso officer, fänrik först i september 1980. Det innebär att jag när började i riksdagen 2006 varit i försvaret 27 år varav 26 som officer. Vad du fick 16 år ifrån vet inte jag.

Anonym sa...

Det stod, tills du alldeles nyss ändrade, att du var 48 år gammal, slutade som officer 06 efter 27 år i försvaret. 48 år-5 år (2006)-27=16. Gör dig inte dummare än du är. Det behövs inte.

Göran Pettersson sa...

Jag har inte ändrat texten här på bloggen efter din kommentar. Det kan mycket väl finnas någon informationstext någonstans på nätet som inte är uppdaterad.

Om du nu retar dig så mycket såväl på mitt utseende som mina åsikter som har jag svårt att förstå varför du utsätter dig för mina texter här på nätet.

Anonym sa...

Apropå tjatet om Juholt och övriga personpåhopp, så tänker jag på en klok text på en tidigare arbetsplats.

-Stora människor pratar om visioner.
-Medelmåttiga människor pratar om sig själva.
-Små människor pratar om andra människor.

Göran Pettersson sa...

En partiledares beteende är möjligt att frikoppla från sakfrågorna. Juholts personlighet påverkar dagspolitiken i Sverige. Därför tänker jag fortsätta att ta mig friheten att kommentera Juholt även om det i dina ögon gör mig till en liten människa.