onsdag 3 september 2008

Den politiska talradion – Dinledamot.se

I morgon spelar vi in säsongens första avsnitt av Den politiska talradion – Dinledamot.se. Sedan starten den 15 november 2007 har det blivit totalt 40 program. Totalt har det gjorts lite drygt 9000 nedladdningar av våra program vilket ger ett snitt på 225 per avsnitt. Från våren 2008 sänder vi dessutom även programmet vi närradiostationen Radio Roslagen som kan höras av dem som befinner sig i Norrtälje kommun.

För att göra det lite lättare för våra lyssnare att lyssna via Internet så har vi dragit igång en särskild blogg enbart för podradion. Adressen är http://dinledamot.wordpress.com och där är det enkelt att starta valfritt avsnitt av programmet.

Under den kommande säsongen avser vi att spela in ett 30 minuters avsnitt varje vecka. Det kan även tänkas att vi då och då genomför någon extrautsändning med anledning av någon aktuell politisk händelse.

I vår strävan att nå fler lyssnare erbjuder vi nu ett enkelt sätt att inkludera radion på din hemsida eller blogg. Om du skickar ett mejl till Jacob Birkeland så förser han dig med instruktioner om hur du kan placera en ”radiomottagare” direkt på din hemsida/blogg.

Vi är också intresserade av att sända vårt program via fler rundradiostationer. Om du har eller vet om någon radiostation som vore intresserad av att sända vårt program så hör av dig till Jacob.

Besök gärna den nya bloggen för Den politiska talradion – Dinledamot.se och lyssna t.ex. på det senaste avsnittet. Det är ett samtal med Jan Segerfeldt som är informationschef för Svenska Riskkapitalföreningen.
__________________________________________
Andra bloggar om:

Inga kommentarer: