onsdag 12 augusti 2009

David mot Goliat

Den politiska talradion - dinledamot.se” har blivit nominerat till Svenska Podradiopriset. I snart två år har jag tillsammans med min politiske sekreterare varje vecka spelat in ett avsnitt vårt egna radioprogram. I programmen samtalar vi om aktuella politiska frågor. Ofta gästas programmet av någon intressant gäst. Gunnar Hökmark, Anna Corazza Bildt, Christofer Fjellner, PJ Anders Linder, Catharina Elmsäter-Svärd, Niklas Wykman, Karl Sigfrid, Anna König Jerlmyr och Staffan Dopping är några av dem som gästat “Den politiska talradion - dinledamot.se”.

De senaste programmen finns tillgängliga på sidan www.dinledamot.wordpress.com. Hittills har det gjorts runt 15 000 nedladdningar av våra program.

Tävlingen om Svenska Podradiopriset anordnas av företaget Daytona och sker i form av en omröstning på nätet. Vårt program är nominerat i de tre klasserna.
Bästa Nyheter, Ekonomi och Samhälle
Bästa originalkanal
Bästa svenska kanal

Konkurrensen är hård bland annat tävlar vi mot flera program från Sveriges Radio. Om du vill stödja vårt program så kan du delta i omröstningen. Du finner omröstningen på sidan www.daytona.se/podradiopriset/2009. En framgång i tävlingen skulle bidra till att göra programmet mer känt och därigenom ett ännu bättre verktyg i den politiska opinionsbildningen.

Inga kommentarer: