lördag 22 augusti 2009

Statsministern sommartal i Vaxholm

Förr i tiden så höll Gösta Bohman sitt sommartal i Grisslehamn. Oftast anlände han med sin egen båt från Sundskär. Fredrik väljer istället en vaxholmsbåt som avseglar Stockholm med ett antal moderater ombord. Jag kommer tillsammans med två av våra duktiga ungdomskandidater, Hamed Abbasi och Cecilia Nordström, att åka med från Stockholm. Radio Roslagen kommer att sända talet. Sändningen börjar 12.00 och talet börjar 13.00.

Fredrik Reinfeldt är en talare som inte behöver några skrivna tal, det känns tryggt. Annars kan det ju lätt bli som för ministern i den klassiska serien "Yes minister".

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kan inte låta bli att bli skriva några rader i Göran Pettersson. Detta beror på jag får inte en ekvation att gå ihop i mitt huvud.

Regeringen har förmedlat information att det råder en ekonomisk kris och man här på nyheterna att det finns många människor som blir arbetslösa inom det svenska världsfärdsamhället på grund av minskade pengar.


"Personalen på Universitetssjukhuset Mas, Umas, måste jobba allt mer. Sjukhusets ledning vill nu att alla ska jobba varannan helg, allt för att man ska klara den ekonomiska krisen. "Jag ser tyvärr ingen annan utväg", säger sjukhuschefen Ann-Sofi Bennheden." källa: sydsvenskan malmö allmänna sjukhus.


Regeringen räknar så att de kör det skattefinansierade världfärdsystemet i botten och den är redan på god eller snarare onda vägen ditt!

Hur i hela fridens namn tänker regeringen då när de sänker skatten så kallad jobbskatte sänkning? Det är ju nu vi verkligen behöver pengarna så att vi kan finansiera det svenska världsfärdsamhället som en gång i tiden har varit på världsklass nivå innan 1990 - tals ekonomiska kris som lede till enormt stora nedskärningar.

Ska man satsa sina resurser så kan man börja på de ställen där personalen redan går på känna och sliter redan ut sig som leder till att ingen kommer att orka jobba inom sjukvården, barnomsorgen, äldre vården, polisen, brandmännen, skola med mera.

SKAPA JOBBA! SLUTA MED ARBETSMARKNADSÅTGÄRDER FÖR ATT DE INTE LEDER TILL JOBB!