lördag 15 augusti 2009

Nicklas Lundblad om Internets betydelse för politikenDen här veckan bjuder ”Den politiska talradion – dinledamot.se” på två program med inriktning på Internet och politik. I det första avsnittet samtalar vi med Nicklas Lundblad om Internets betydelse för politiken. Niklas är precis på väg att lämna ett jobb European Policy Manager på Google för att tillträda som vice VD för Stockholms Handelskammare.

Du startar programmet genom att klicka på den här länken. Programmet startar automatiskt efter cirka 30 sekunder. Det går också att lyssna på programmen via hemsidan för ”Den politiska talradion – dinledamot.se”.


I veckans andra avsnitt samtalar vi med en av riksdagens ledande politiker när det gäller frågor runt Internet, Karl Sigfrid. Karl har nyligen startat Facebook-gruppen e-moderaterna. Vad har du för planer med den gruppen Karl? Hur ska Moderaterna gå tillväga för att ta tillbaka initiativet i IT-frågorna?

Du startar programmet genom att klicka på den här länken. Programmet startar automatiskt efter cirka 30 sekunder.

Aftonbladet
__________________________________________
Just nu pågår en omröstning om Svenska Podradiopriset. ”Den politiska talradion – dinledamot.se deltar i tre klasser. I kategorin Bästa Nyheter, Ekonomi och Samhälle tävlar vi mot två program från Sverige Radio. Du är hjärtligt välkommen att lägga en röst på oss. Du finner tävlingen på sidan http://www.daytona.se/podradiopriset/2009

Lyssna på ”Den politiska talradion” med Göran Pettersson och Jacob på
Andra bloggar om:

Inga kommentarer: