torsdag 7 januari 2010

Jobbskatteavdraget

Idag kritiserar SvD:s PJ Anders Linder Alliansen för att vi varit dåliga på att torgföra jobbskatteavdraget. Jag kan i mycket hålla med honom om det. Men om något varit dåligt får man väl bättra sig. För egen del var jag i tisdags medförfattare till en debattartikel i ämnet i Norrtelje Tidning. Förhoppningsvis leder den till ett antal repliker så att ämnet blir ordentligt genomdiskuterat.

När det gäller PJ Anders Linders uppmaning om att uppmärksamma Harald Klomps pedagogiska hemsida om jobbskatteavdraget så tar jag till mig rakt av. Här är länken http://www.jobbskatteavdrag.se/

3 kommentarer:

Hansa sa...

Frågan är bara hur du har kunnat undvika att länka till jobbskatteavdragsidan tidigare? Det är ganska obegripligt faktiskt.

Göran Pettersson sa...

Jag har länkat till sidan tidigare i blogginlägg men nu har jag bättrat mig och lagt in en permanent länk ute i marginalen.

Det som är sämre än att göra fel är väl möjligen att fortsätta att göra det :-)

Tanja Bergkvist sa...

Vad gör egentligen alla statligt anställda "mångfaldscoacher", "genuskonsulter", "jämställdhetsutvecklare", "mångfaldsstrateger"? Och nu även "förändringspiloter"!! Se här, bli förändringspilot!!
http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/01/06/det-nya-yrket-forandringspilot/
Där kan man spara in en hel del pengar (och mänskligt lidande).

Kan inte (m) gå till val på att avskaffa all denna idioti? Ta gärna stöd i Timbro-rapporten Byråkratexplosionen:
http://www.dn.se/opinion/debatt/regeringens-nya-miljarder-goder-kommunbyrakrater-1.1019818