lördag 16 april 2011

Jag hoppas att Juholt läser dagens Aftonbladet

Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg skriver idag mycket tänkvärt om insatsen i Libyen på Aftonbladets ledarsida. Hans analys utmynnar i att det är aktuellt för Sverige att omvärdera begränsningarna för den svenska insatsen. Jag håller med Anders Lindberg och jag hoppas att hans ledare läses av ledaren för Socialdemokraterna. Det var Håkan Juholt som med sitt egendomliga resonemang om barnsoldater förhindrade att Sverige helhjärtat kunde ställa upp och med en aktiv insats verkar för att FN-resolutionen genomdrevs.

SvD Expressen

2 kommentarer:

MrHappy72 sa...

Det är en sak att beväpna Libyens folk, en annan att sälja klusterbomber till ex. Khadaffi, en tredje att invadera ett annat land. Jag hoppas att du förstår vad Sverige pysslar med och att du förstår skillnaden mellan invasionskrig och fred så att Olof Palme slipper vända sig i graven.

Anonym sa...

MrHappy72... Varför skulle den främsta av alla kappvändare vända sig i sin grav? Studera din idol och konkretisera detta samt förklara hur världen i fortsättning ska förhålla sig till makthavare som är beredda att slakta "sitt folk".

//Väntar med spänning