onsdag 11 juni 2008

En lek är ingen rolig lek om man inte tar den på allvar!

En av de roligaste tilldragelserna under riksdagsåret är den traditionstunga fotbollsmatchen mellan majoriteten och oppositionen. Även detta år spelade jag högerback och tyvärr blev slutresultatet precis som förra året en förlust med 3-1. Jag tycker att båda lagen hade höjt sin kvalitet sedan förra året. Den tidigare allsvenska spelaren Thomas Bodström var dock för svår för oss i majoriteten och han lyckades i första halvlek med att göra tre mål. I andra halvlek lyfte vi upp spelet och hade flera goda chanser att göra fler mål än det som gjordes av Fredrik Malm (fp). Den blöta planen sög musten ur benen och jag fick krampkänning i vaderna. Vi körde lyckligtvis med relativt korta byten och även om min del i det var begränsad så blev det faktiskt inget mål bakåt och ett mål framåt på mina pass på banan. Inför nästa år blir det till att träna med fotbollsskor och boll på mjuk gräsplan!

Bildbevis (mannen i bakgrunden)finns på Sydsvenskans hemsida

SvD Sydsvenskan

1 kommentar:

Sami sa...

Ja, det är väl roligare att spela fotboll än att tänka på hur FRA-lagen ni skall rösta igenom nästa vecka bryter mot grundlagen.

Hej Sverige, ännu ett av världens fascist-länder där alla människor övervakas.

Men men, spela fotboll ni. Och så pratas det om politikerförakt?

Jag har alltid röstat liberalt, men vad ska man rösta på i nästa val, för inte är det en liberal lag ni rösta igenom nästa vecka.

Helt sanslöst.