onsdag 25 februari 2009

Den politiska talradion med Gunnar Hökmark

I veckans program av den politiska talradion får vi besök av europaparlamentarikern Gunnar Hökmark. Vi passar på att diskutera frågor som rör den finansiella krisen, säkerhetspolitik och utvecklingen i Ryssland mm. Sittandes i ekonomiutskottet och industriutskottet i europaparlamentet har han en god inblick i EU-arbetet för att få ordning på vår gemensamma ekonomi. Hur hanterar egentligen EU den finansiella krisen?
Vi talar även om utvidgningsarbetet som innebär att få fler länder anslutna till Europeiska Unionen. Hur ser EUs framtid ut?


Du lyssnar genom att trycka på Play-knappen:1 kommentar:

Inte din ledamot sa...

I dag kommer du med största säkerhet att rösta ja till IPRED/privatpolislagen. Du vill säkert göra det till en grej för eller emot fildelande ungdomar, men jag och många med mig ser det som en rättsäkerhetsfråga (brott skall utredas av Polis, ej intresseorganisationer).

Fråga:
Skulle du tex. tycka det var ok. om intresseorganisationer tex. grön ungdom eller parkeringsbolag skulle skicka kravbrev på 20-50.000:- till bilägare (ej nödvändigtvis föraren), för påstådda lagöverträdelser, typ fortkörning, ej lämnat företräde osv. Om de inte betalar omedelbart så får de möta Leif Silbersky i en rättegång och riskera hus och hem.