tisdag 11 januari 2011

Borgerlig idédebatt med PJ Anders Linder

I veckans avsnitt av Den politiska talradion samtalar vi med Svenska Dagbladets politiske chefredaktör PJ Anders Linder om den borgerliga idédebatten. Han har under ett par månaders tid på SvD:s ledarsida efterlyst en borgerlig idédebatt, vad har han fått för reaktioner. Hur ser han på möjligheterna att utveckla idédebatten. Vilka är möjligheterna för Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna?

Du kan lyssna på programmet genom att följa denna länk http://traffic.libsyn.com/dinledamot/PJ_Anders_Linder.mp3


DN SvD
Bloggare: Stefan Karlsson Ekonomisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens idiotpost från skatteislamistbloggaren Motpol, för vilken Skatte Sänkning är Heligt & påbjudet af Allah Ballah Hubban.

Det är ju för fan skattekverulansen som håller på att sänka hela västvärlden med våra svällande underskott med global obotlig finanskris som resultat. Hur satans bÖgdum får man bara bli! "Den enklaste matematik." Där den här sortens religiösa stolligheter tar vid upphör dialogen.

Anonym sa...

För ett halvsekel sedan gick det bra att sossarnas företrädare stod och sa: Sverige åt svenskarna och svenskarna åt sverige. Gör detta SAP till ett parti med rasistiskt förflutet?

Är alla människors lika värde synonymt med att miljoner ickeeuropeèr bör flytta hit?

Är Japan med sin synnerligen homogena befolkning att betrakta som "rasistiskt"

Är det "extremism" att vilja anpassa svensk integrationspolitik efter europeisk? Är i så fall Europa extremt?

Är det etiskt försvarbart av svensk media att prata om att SD vill "kasta ut" någon när SD inte säger det själva?

Det satsas inga pengar på att hjälpa etniska svenskar att emigrera till arabvärlden samt nordafrika. Är detta rasism?

Är det rimligt att en ideologi med 400 000 anhängare i Sverige låter sina kvinnor "lämna lokalen då viktiga beslut ska fattas" får hållas med detta och mycket annat för att det bara är politiskt korrekt att kritisera vita ickemuslimer för kvinnoförtryck?

Många frågor. Nyfiken på svar.