lördag 8 januari 2011

Radiotips

Jag har under dryga tre år haft mitt eget radioprogram. Förutom att sändas via närradion i Norrtälje har programmet funnit tillgängligt via Internet. På de här tre åren har det blivit över 150 avsnitt av Den politiska talradion. Min politiske sekreterare Jacob har haft uppgiften att agera programledare och under åren har vi haft samma upplägg, 30 minuter rakt av utan avbrott och klipp. Programmet har gästats av ett antal riksdagskollegor och samhällsdebattörer. När vi nu är inne på vårt fjärde år så gäller det att ta nya tag för att utveckla programmet. Måhända har du som läser den här bloggen några förslag till hur vi ska gå vidare med Den politiska talradion? Januari bjuder på tre spännande gäster. Nästa vecka gästas radion av Svenska Dagbladets politiske chefredaktör PJ Anders Linder. Med honom tänkte vi samtala om hans artikelserie om Borgerlighetens utveckling. Veckan efter är det dags för ledaren för den moderata riksdagsgruppen att gästa programmet. Anna Kinberg Batra är dessutom ordförande för finansutskottet. Hur mycket är en av riksdagens verkliga tyngdviktare beredd att berätta i radion? Vecka 3 har vi svaret. Efter Anna följer ett av riksdagens stjärnskott nämligen Annie Johansson från Centerpartiet. Annie är Centerns ekonomisk politiske talesperson och vice gruppledare för Centerns riksdagsgrupp.

Har du förslag till frågor till denna trio av gäster så hör av dig. Har du förslag till kommande gäster till programmet så emottages även de tacksamt.

Tidigare avsnitt av Den politiska talradion finner du på sidan http://dinledamot.wordpress.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

Till Anna och Annie skulle du gärna få fråga angående deras syn på en eventuell bostadsbubbla och vilken inverkan avsaknaden av marknadshyror de anser ha på bostadsmarknaden i storstäderna.

Göran Pettersson sa...

Tack för tipset!