lördag 21 maj 2011

Blondinbella allt annat än blåst

Ann Charlott Altstadt skriver idag i Aftonbladet om "Den blåsta generationen". En av bloggarna hon avhandlar i sin artikel är Isabella Löwengrip också känd som Blondinbella. Jag hade nöjet att ha Isabella som gäst i Den politiska talradion. På mig gjorde Isabella Löwengrip ett allt annat än "blåst" intryck. Du kan lyssna på programmet genom att klicka på denna länk.

Här följer dessutom en liten filmtrailer till radioprogrammet.

2 kommentarer:

LeoB sa...

Ska inte "blåst" förstås som oförmåga att agera självständigt i förhållande till den som försöker utnyttja en? Det kan väl bara testas i just det förhållandet?

Alex sa...

Därför bör ungdomen inte lyssna på Isabella Löwengrip
http://stockholm.suf.cc/darfor-bor-ungdomen-inte-lyssna-pa-isabella-lowengrip/


"Isabella Löwengrip skrev igår på SVT Debatt en replik på Ann Charlott Altstadts artikel i Aftonbladet ”Den blåsta generationen”. Altstadt gör i sin artikel Löwengrip till representant för vår tids ungdomsgeneration, som hon kategoriskt avfärdar som lurad och korkad. Men Löwengrip är inte dummare än att hon förstår att utnyttja detta representantskap för sina egna politiska syften.

Men Isabella Löwengrip företräder inte 90-talister eller unga tjejer. Däremot företräder hon en bestämd samhällsklass och en särskild ontologi dvs. en föreställning om hur världen är beskaffad. Vi ska förklara allt i hop, låt oss börja med samhällsklass."