måndag 23 maj 2011

Wiseman's freudianska fellänkning

Jag har en knufflista på min blogg och på den kan man se när någon annan bloggare i ett inlägg länkar till den här bloggen. Idag dök ett blogginlägg från Wiseman's Wisdoms upp på knufflistan. Jag gick in på hans blogg och läste med intresse det tänkvärda inlägget. Men var fanns länken till min blogg? Efter lite närmare granskning fann jag den. Med betäckningen Försvarsministern länkade Wiseman till min blogg, en freudiansk fellänkning måhända :-)

Imorgon gästas Försvarsradion av två spännande gäster. Först ut på banan är Annika Nordgren Christensen. Annika var under många år Miljöpartiets försvarspolitiske talesperson och ledamot av försvarsberedningen. Idag arbetar hon på Newsmill.

Senare under dagen kommer överste Bo Hugemark på besök. Med Bo kommer vi samtala runt den nyutkomna boken "Till bröders hjälp". Boken avhandlar den svenska solidaritetsförklaringen.

Du kommer finna de båda programmen på Försvarsradions hemsida http://dinradio.wordpress.com där finner du också tidigare avsnitt av Försvarsradion.

3 kommentarer:

Wiseman sa...

Som sagt på Twitter, den bjuder vi på!

Erling Johansson sa...

Varför inte? Jag tar det som en spådom.

Signalbasse sa...

Nu rankar jag ju inte den nuvarande speciellt högt men nog skulle du göra jobbet bättre. Måhända att en friterad spigg skulle klara't, men bättre skulle det vara.