måndag 9 maj 2011

Nato, Bäckström, Bäcker, Abrahamsson och Svantesson

Det blir en intensiv radiovecka.

Imorgon gör vi ett nytt avsnitt av Försvarsradion. Denna gång kommer det att handla om det besök vi hade av USA:s Natoambassadör Ivo H. Daadler. Programmet kommer ha en tyngdpunkt på insatsen i Libyen men också behandla de utmaningar Nato, USA och EU står inför.

Imorgon spelar vi också in ett nytt avsnitt av dinledamot.se. Gäst är Urban Bäckström, VD för Svenskt Näringsliv. I söndags skrev Bäckström på DN Debatt om behovet av fortsatta reformer. Det blir ett samtal runt hans olika förslag. Programmet gästades av Urban Bäckström i december 2009. Det programmet kan du lyssna på om du följer den här länken.

På onsdag gästas radion av Kommuninvest AB:s chefekonom Lena Bäcker. Då får vi höra hennes syn på ekonomins utveckling och möjligheterna för kommuner och landsting att finansiera sin verksamhet.

I veckan räknar jag med att vi dessutom spelar in ett program vardera av programmen Två nyanser av blått tillsammans med Maria Abrahamsson och Finanspolitiska reflexioner tillsammans med Elisabeth Svantesson.

Inga kommentarer: