söndag 22 maj 2011

Ett skämt till statsministerkandidat

Cecilia Hagens intervju med Håkan Juholt är intressant. Jag blev mycket förvånad när Socialdemokraterna valde Håkan Juholt till partiledare. För var dag som gått har min förvåning ökat. För egen del tjänar Juholt som bra tändvätska för att arbeta för att Alliansregeringen får regera vidare.

7 kommentarer:

Nils Dacke sa...

Jodu, nog är han ett skämt Joe Hult. Men det finns ju bland dina kompisar också. Vi kan ju ta Anton Abele som ett skräckexempel på noll kompetens och ändå invald i riksdagen så man ska kanske inte kasta sten när man sitter på helgeansholmen?

Per A. sa...

Så vi har att välja mellan en pajas eller osynlige mannen?

Det skall fan vara väljare...

snawitz sa...

Nog verkar denne man vara ett stort skämt.
Men vad har vi egentligen att förvänta oss efter M.S.?

Göran Pettersson sa...

Till Nils Dacke:
Förvisso har Anton Abele låg levnadsålder och ringa yrkeserfarenhet. Dock är han mycket medveten om dessa brister. Lyssna gärna på det radioprogram jag gjorde med Anton http://dinledamot.wordpress.com/2011/05/03/anton-abele-om-hur-det-ar-att-vara-ung-i-riksdagen/

En annan viktig skillnad mellan Anton Abele och Håkan Juholt är att Anton inte är statsministerkandidat.

Nils Dacke sa...

Tack för svaret Göran, annars håller jag med Per A. "Det skall fan vara väljare.... " ;)

Nils Dacke sa...

Tog mig tid att lyssna på erat prat men klarade inte av mer än några minuter. Det som du och andra missar är principerna i den representativa demokratin som bygger på att de vi väljer kan fatta klokare beslut än vi själva och det kan man verkligen ifrågasätta med Anton. Maken till lillgammal okunig och pretentiös har väl inte vandrat i riksdagens korridorer sedan Fridolinskan tog av sig blöjorna och skuttade in där.

Håller med Bodström. Sveriges riksdag är en parodi och mer än dubbelt så stor som den borde vara. Dags för revolution!

Göran Pettersson sa...

Till Nils Dacke:
Jag anser också att antalet riksdagsledamöter är för stort, dock anser jag inte att den ofullkomligheten påkallar revolution.