söndag 2 november 2008

Blue Eyes Cryin' in the Rain

Det har blivit populärt att göra sammanställningar av olika videoklipp från You Tube. Jag har funderat ett tag över om jag skulle ha något sådant här på bloggen för att åstadkomma ett litet avbrott från all politik. Efter en stunds genomsökning på nätet insåg jag att där fanns en stor skatt, en stor mängd olika inspelningar av den gamla country-klassikern "Blue Eyes Crying in the Rain". Hör gärna av er med era egna favoritinspelningar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du har upptäckt att det finns en stor skatt på Internet nu så kan jag inte mer än gratulera.

Om du lobbar lite för att upphovsrätten inte behöver vare 70 år så kommer skatten växa otroligt mycket mer och SVT kanske kan spara sina klipp i mer än 30 dagar och öppna upp sina arkiv utan massa juridiskt tjafs.

Kan du ge ett bra exempel på varför man inte kan lägga upp all public service tv och radio på nätet? Är "upphovsrätten" så viktig att det är bättre att det glöms bort än att man ska kunna lyssna på kalla kårar från 80 talet?

Så, utan att ha satt mig in i detalj låter det som DS2008:15 är en bra grej.

Göran Pettersson sa...

Till Perty:
För ett knappt år sedan spelade jag och Karl Sigfrid in ett radioprogram om just fildelning och upphovsrätt. Du återfinner det i följande blogginlägg http://dinledamot.blogspot.com/2007/12/podradio-om-fildelning.html

Anonym sa...

Käre Göran Pettersson.

Du har länkat till upphovsrättsskyddat material i din blogg och är härmed skyldig till medhjälp till upphovsrättsbrott.

Din IP-adress är registrerad och du kommer snart få ett brev i brevlådan med möjlighet till ekonomisk förlikning. Ett civilrättsligt ärende skulle riskera bli mycket dyrt för dig personligen.

Vänliga hälsningar

Vivendi Universal Europe