onsdag 12 november 2008

Podradio om äktenskapsfrågan


Inom kort kommer regeringen att överlämna en proposition om äktenskapslagstiftningen till riksdagen. I samband med att den behandlas så kommer frågan om könsneutrala äktenskap att avhandlas. I veckan avsnitt av ”Den politiska talradion” samtalar vi om frågan med den moderata riksdagsledamoten och ledamoten av kyrkomötet Hans Wallmark.
Dagen Dagen 11-13 Fokus
__________________________________________
Lyssna på ”Den politiska talradion” med Göran Pettersson och Jacob Birkeland på
Andra bloggar om:

1 kommentar:

Anonym sa...

Homorörelsen har sitt ursprung i ett sovjetiskt experiment från 1920-talet. Då ville kommunistiska ledare avskaffa äktenskapet. Den sovjetiske ledaren Krilenko sade:

"Varför skulle staten bry sig om vilka som gifter sig med vem?...Den fria kärleken är det ultimata målet för en socialistisk stat... I denna stat kommer äktenskapet att befrias från varje plikt och den kommer att omvandlas till en absolut fri förening mellan två personer".

Agendan hos gaylobbyn, de radikala feministerna och hos de sekulära ateisterna har kusliga likheter med den sovjetiska modellen. Glöm inte att kyrkor attackerades, brändes ned och skövlades. Kristna människor avrättades, förvisades till gulag och sattes på sinnessjukhus för omskolning.

Vad rör sig i Reinfeldts och Ohlys huvuden? Hur långt tänker de gå i sin iver att slakta äktenskapet på ateismens destruktiva altare?