söndag 12 oktober 2008

Fia med knuff.se

Jag har en funktion inkopplad på bloggen, knuff.se, som gör att andra bloggare som länkar sina inlägg till mina listas i en lista i högermarginalen. De senaste dagarna har det varit flera länkar från vänsterbloggaren Claes Krantz. På hans blogg får man en ganska god bild av de pågående inbördesstriderna inom socialdemokraterna. Det är alltså tack vare funktionen knuff.se som jag blivit mer upplyst om det fiaspel som nu pågår inom ”rörelsen”.

SvD skriver också om vänstersidans ”alliansbyggande”. Göran Eriksson väljer istället att beskriva det med golftermer. Oavsett vilken beskrivningsmodell man väljer så är resultatet detsamma. Det är nu Mona Sahlins förmåga som ledare för en koalition testas. Hittills har resultaten varit tydliga vilket troligen också kommer att kunna avläsas i kommande opinionsundersökningar.

Idag inleds en vecka full av debatter mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. I normala fall är detta Mona Sahlins paradgren. Hon är duktig på att ge snabba, fyndiga och ytliga svar. Men denna gång kommer nog lyssnarna vilja ha något mer, är det måhända slut på Mona Sahlins mer än årslånga smekmånad.
__________________________________________
Lyssna på ”Den politiska talradion” med Göran Pettersson och Jacob Birkeland på
Andra bloggar om:

Inga kommentarer: