lördag 29 mars 2008

Moderaterna ökar mest där moderat politik genomförs

I stockholmsregionen genomför moderatledda kommuner den politik som socialdemokraterna kritiserar mest. Men vad tycker väljarna? Jo, där man driver moderat politik där ökar väljarstödet kraftigt för moderaterna och sjunker lika kraftigt för socialdemokraterna. Däremot lyckas tydligen socialdemokraterna att på många platser i övriga landet att skrämmas och vilseleda om vad moderat politik innebär. Men lyckligtvis lever vi i ett informationssamhälle och därför kommer informationen om vad människorna i stockholmsregionen tycker om moderat politik att spridas även till andra delar av landet. Då blir det intressant att höra vad partisekreterare Marita Ulvskog har att säga.
DN

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stockholm har en högre andel moderater just för att borgarklassen där är större jämfört med övriga landet.

Men bortsett från den verkligheten; varför skulle inte "informationen" spridas åt andra hållet? Uppenbarligen lever människor i hela landet under det moderata överklassoket och vet vad de tycker redan nu.

Med samma logik skulle informationen om "vänsterstyre" i Fagersta kunna sprida sig till Stockholm.

Anonym sa...

Det är avslöjande att Göran Pettersson inte uppfyller ens sitt eget självpåtagna löfte att svara på kritiken "Jag återkommer med ett längre svar imorgon. Mvh! Göran
den 28 mars 2008 17:28"
Att svara skulle ha krävt arbete - bland annat att sätta sig in i vad som egentligen stod i den rapport om Arbetsförmedlingens platsanvisningar som Göran tidigare ställt sig bakom. För att inte tvinga honom till att söka eller ens klicka sig tillbaka presenterar jag länken en gång till: http://www.ifau.se/templates/DatedPage.aspx?id=9504

Och rekommenderar läsning av fotnoten på sidan 16.

Göran Pettersson sa...

Hej Fred Torssander!
Svaret du efterfrågar finns under det aktuella blogginlägget.

Göran Pettersson sa...

Till Anonym

Visst vore det spännande om informationen om Fagersta spreds till Stockholm. Jag tycker att vänstern gör ett jättebra jobb i Fagersta. Bland annat har man sänkt skatten! Den som är mest rädd för att den informationen blir mer känd är väl troligen partiledningen för vänsterpartiet, för det är ju inte den politiken men driver nationellt.