måndag 28 januari 2008

Utvecklingstips efterfrågas!

Sedan cirka tre månader så bloggar jag med rätt hög frekvens. Hittills har det blivit lite drygt 200 inlägg. Antalet besökare har också stigit stadigt och nyss loggades sidans 10 000:e besök. Många av dessa besökare surfar bara förbi och det är svårt att veta hur mycket de fick med sig av inläggens innehåll. Men det som är särskilt roligt är att flera valt att lämna kommentarer. Många av dessa är dessutom väldigt genomtänkta och välformulerade. En annan positiv överraskning är att flera andra bloggar valt att länk till inlägg på den här sidan, detta leder ofta till ytterligare kommentarer av inläggen. Sedan ett par månader tillbaka producerar jag också en veckas podradio varje vecka. Du finner programmen på http://dinledamot.libsyn.com
Här har det varit lite svårare att få besökare. Hittills så pendlar lyssnarskaran mellan 25 och 100. Gissningsvis finns det flera anledningar till detta. Jag kommer dock träget att fortsätta med podradion och hoppas på ett snart lyssnargenombrott.
Jag tar tacksamt emot utvecklingsförslag både när det gäller blogg och podradio

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett tips är ustream för live videosändningar. Det kan lätt göras med en webkamera och bäddas in på webplattsen.

Du skulle då t ex kunna spela in en podsändning och samtidigt sända den live på näter för intresserade. Eller använda det vid lämpliga möten eller aktiviteter. Om det kombineras med mikrobloggnings tjänsten kan folk prenumerera på uppdateringar via mobil eller IM.

NyTimes uppmärksammade detta nyligen.

http://www.nytimes.com/2008/01/21/technology/21link.html

http://twitter.com/

http://www.ustream.tv/